Het openingsweekend 

Een geslaagde eerste kennismaking

Feestelijk openingsweekend en nocturne

Sinds een paar weken duikt her en der de Plunge Pool op, een nieuw en uniek concept dat via online kanalen België verovert. Maar wat moet je je nu net voorstellen bij die Plunge Pool? En waar kan je dit concept in het echt ervaren?

Het was nog even wachten op het bijpassende stijlvolle outdoormeubilair van IKONO, maar eens dat exclusieve partnerschap bezegeld was, konden we eindelijk een tipje van de sluier oplichten.

Tijdens een nocturne in het feestelijk openingsweekend begin juli werden de Plunge Pool en het IKONO-meubilair voorgesteld aan een select groepje genodigden. De daarop volgende dagen werd de demotuin in Bornem opengesteld voor het brede publiek.

 

En wat een succes was het openingsweekend! We hebben er, samen met alle aanwezigen, ontzettend van genoten. En dat genieten staat ook centraal in het concept, zowel voor de Plunge Pool als voor het uitgebreide outdoormeubilair van IKONO.

Er waren lekkere hapjes voorzien en om ons te wapenen tegen het dorstig weer kon je genieten van heerlijke mocktails, gemaakt door El Jefes Mixers. De aanwezigen waren alvast heel enthousiast en positief verrast! Jij ook?

De afwezigen hebben zoals steeds ongelijk. Maar niet gevreesd, want vanaf nu is de demotuin steeds te bezoeken volgens de openingsuren, terug te vinden op onze contactpagina.

Heb je interesse?

Maak dan een vrijblijvende afspraak. Zo kunnen we samen zien welke mogelijkheden er zijn om jouw ideale Plunge Pool of IKONO te realiseren.