Over ons 

Het ontstaan van Project Copyright 

Het ontstaan

Project © is opgericht met als doel om unieke outdoor concepten op de markt te brengen. Wij willen onze maar mogelijk ook jullie klanten instant laten genieten van de weinige echte vrije tijd die ons allen rest, in een luxueuze en comfortabele omgeving. Een sfeer creëren van instant ontspanning door een kwalitatief en trendy aangeklede buitenruimte te ontwikkelen.

Ruimte wordt schaars en dient optimaal benut te worden.

Of het nu een prive tuin is , een evennement of een terras bij een horeca- of wellnesszaak, wij zorgen er voor dat de buitenruimte wordt opgenomen in het dagelijks leven. We gaan er voor de buitenruimte optimaal te benutten met een maximum aan comfort en een minimum aan onderhoud.

 

Omdat beelden vaak meer zeggen dan woorden nodigen we u op onze website of in onze demo-tuin, via inschrijving op onze nieuwsbrief kan je op de hoogte blijven van onze producten en activiteiten.

Wij bieden met Project Copyright outdoor-living-concepten aan in een proces dat er op gericht is de klant te ontzorgen en de complexiteit van het project weg te nemen. Het gamma zal daartoe nog worden uitgebreid met andere unieke outdoor producten. Deze producten zijn steeds concepten die hun waarde reeds elders hebben aangetoond, nieuw en trendy, overkomende trends.

We verkopen niet alleen producten, maar we organiseren je buitenleven.

Wie zijn wij?

Project © wordt dagelijks geleid door Ivan Cuyt en Ann Vandevelde, de zaakvoerders, beiden zijn bijna 20 jaar geleden afgestudeerd architect. Ann Vandevelde heeft ruime ervaring opgedaan als bestuurder/vennoot binnen Groep Archo – architecten bvba, waar ze intussen gedurende 20 jaar actief is. Ivan Cuyt heeft een professionele loopbaan uitgebouwd als freelance projectmanager van vastgoed- en infrastructuurprojecten en als teammanager in de non-profit sector.

Ivan en Ann zijn sinds meer dan 20 jaar ook privé partners en hebben in het verleden vanuit verschillende invalshoeken – zowel privaat als professioneel – samen diverse projecten gerealiseerd.

Openingsuren

tijdelijk gesloten

INFORMATIE

info@project-copyright.be
Victor De Witstraat 46
2880 Bornem België

Nieuwsbrief