PROJECT MANAGEMENT

Project Copyright

Project © is opgericht met als doel om unieke outdoor concepten op de markt te brengen. Van de start af aan zijn wij gestart aan met de ontwikkeling van de Plunge Pool, dewelke wij produceren, verdelen en installeren. Daarnaast zullen wij er steeds naar streven om onze aanbod uit te breiden met producten die nieuw en uniek zijn op de lokale markt. Zo hebben wij ons aanbod reeds uitgebreid met het IKONO outdoor meubilair. Een modulair concept van buitenmeubilair met unieke kwaliteiten naar comfort, toepasbaarheid en materiaaleigenschappen.

Om de Plunge Pool af te leveren als een totaalpakket wordt de inrichting van de onmiddellijke omgeving mee aangeboden. Door middel van projectmanagement kunnen we de inrichting van uw totale buitenruimte coördineren. Als one-stop-store zorgen we voor een totaal outdoor living concept. Hiervoor werken we samen met de voor uw project meest geschikte partners.

Bij marktonderzoek in functie van vragen van klanten vanuit onze huidige professionele omgeving (architecten, klanten, zwembadleveranciers, projectontwikkelaars, … )  werd vastgesteld dat er in België geen aanbod bestaat van Plunge Pools.

Doordat we gecharmeerd en geïntrigeerd waren door de eenvoud en soberheid van dit concept is het idee gegroeid om dit verder voor Vlaanderen, en met uitbreiding Nederland en/of België te ontwikkelen en op de markt te brengen.

Het aanbod van kleinere zwembaden bestaat in België wel. Plunge Pools volgens ons concept (prefab beton, snel beschikbaar en low maintenance) zijn niet op de Belgische markt te vinden. Plunge Pools als concept hebben hun waarde reeds aangetoond op buitenlandse markten.

Openingsuren

Op afspraak 

INFORMATIE

info@project-copyright.be
Victor De Witstraat 46
2880 Bornem België

Nieuwsbrief