Plunge Pool

Live Small Think big

 

Op dit ogenblik kunnen wij u spijtig genoeg niet meer verder helpen.
 
Door samenloop van omstandigheden, activiteiten en projecten zijn wij genoodzaakt de levering, plaatsing en verdere ontwikkeling van de plunge pools stop te zetten.
 
Er kunnen momenteel ook geen garantie geven dat wij deze activiteit in de nabije toekomst al dan niet opnieuw gaan verderzetten.

Waarom een Plunge Pool ?

Iedereen verlangt wel eens naar een plek in zijn tuin om af te koelen en te ontspannen. Wil je dit op een compacte en duurzame manier doen, dan is een Plunge Pool de oplossing bij uitstek. Een Plunge Pool is niet bedoeld om baantjes in te trekken of waterpolo in te spelen, maar deze is uitermate geschikt om in af te koelen en te ontspannen. Je kunt een paar vrienden ontvangen voor een verfrissend drankje en hen laten genieten van een plons in het heerlijke water.

Plunge Pools zijn: nieuw & trendy, budget vriendelijk, low maintenance, snel beschikbaar, ruimte economisch & ecologisch. De vraag naar meer outdoor ontspanning en de schaarsere en kleinere beschikbare buitenruimte, maken dat dit product volledige past in de huidige tijdsgeest.

Doelgroep

Genieten van de schaarse echte vrije tijd die we hebben in een luxueuze comfortabele omgeving, dat willen we U aanbieden. Neem een Plunge Pool op in uw way of life om hem ongeremd te kunnen gebruiken wanneer je wil, hoe je wil en hoe vaak je wil!

Op laagdrempelige wijze schakelen tussen werk en vrije tijd, dat is de doelstelling van een Plunge Pool.  Een sporter die na een zware inspanning nood heeft aan herstel van lichaam en geest, heeft maximaal genot in een Plunge Pool.

Onze werking

Een Plunge Pool wordt als totaalconcept aangeboden, Wij bieden de ervaring van een one-stop-store waarbij de klant één aanspreekpunt en één eindverantwoordelijke heeft: kijken > overwegen > beslissen > ontvangen. Het proces is erop gericht om de U te ontzorgen en de complexiteit van een project  weg te nemen. De inrichting van uw (aangrenzende) buitenruimte kunnen wij U als  totaalconcept aanbieden.

Afwerkingsmogelijkheden

Een Plunge Pool bestaat uit een prefab betonnen kuip uitgerust met een trap en zitelement en voorzien van een zuiveringssysteem op basis van een zandfilter en zoutelektrolyse. De binnenzijde van het waterelement wordt voorzien in zichtbeton of afgewerkt met glasmozaïek.

Zichtbeton vanuit zijn puurheid en robuustheid is steeds aanwezig: een materiaal dat vertrouwen uitstraalt en door zijn onvergelijkbare natuurlijk groene kleur en de tinteling van het water, zijn gebruikers gastvrij ontvangt. Het staat ook voor eenvoud, een strak en minimalistisch design. Het beton blijft zichtbaar, geen franjes maar wel een perfecte afwerking met de nadruk op de essentie, een puur bad om elke dag van te genieten.

Een glasmozaïek kuipbekleding geeft door zijn kleurschakeringen en contrast met de betonnen buitenschelp een uitstraling van elegantie en luxe: uw ontspanningsplekje verdient deze extra aandacht. Met schitterende glasmozaïek realiseren we een luxe uitstraling.

Rondom het zwembad voorzien we nog een zonnedek en/of tuinafsluiting in hardhout.

 

Heb je interesse?

Maak dan een vrijblijvende afspraak. Zo kunnen we samen zien welke mogelijkheden er zijn om jouw ideale Plunge Pool te realiseren.

Realisaties

 

Review klanten


Top service en prachtig maatwerk. Heb al heel veel plezier gehad van mijn Plunge Pool en de kinderen zijn er ook weg van“


– Annelies Van der Waals

CONTACTEER ONS

Heb je een vraag of wil je graag een afspraak maken? Vul onderstaand
formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.