Stoffen die je dromen vervullen.

 IKONO outdoor meubilair  

Stoffen die je wildste dromen vervullen.

Onze collectie stoffen vervaagt de grenzen tussen binnen- en buitenruimtes door puristisch design te combineren met uitstekende kwaliteit en comfort.

In het brede aanbod aan stoffen, tot 200 kleurvarianten, is steeds iets terug te vinden dat in de smaak valt met strakke, heldere en tijdloze stijlen.

Lotusbloesemeffect

De afwerking en het gevoel van deze materialen zorgen voor een zeer vernieuwend eindproduct. Onze collectie tuinmeubilair omvat afwerking van hoge kwaliteit met een zogenaamd “lotusbloesemeffect”. Vloeistoffen van welke aard dan ook rollen eenvoudig van de stof af.

Onze meubelstoffen zijn uitsluitend gemaakt van in de massa geverfde acrylvezels.

Tijdens het productieproces maakt een chemische behandeling de outdoorstoffen waterafstotend.

Daardoor krijgen ze een grotere weerstand tegen water en alle mogelijke soorten vuil (stof, groendeeltjes, plantensappen, insecten, vet enz…). Deze behandeling voorkomt ook schimmelvorming.

Afwasbaar

In de loop van de tijd kan die oorspronkelijke behandeling minder effectief worden. Daarom is het belangrijk uw outdoorstoffen regelmatig te reinigen en opnieuw te behandelen.

Door dat onderhoud blijft uw outdoortextiel in prima conditie en verlengt u duidelijk de levensduur ervan!

De anti-vlekkenbehandeling zorgt voor een langdurige bescherming van uw outdoor stoffering en beschermt effectief tegen UV-stralen en is makkelijk afwasbaar.

Wil je snel plaats nemen in je zetel na regen, veeg de IKONO Outdoor Lounge af met een droge doek. Het resterende vocht droogt terwijl u de je gasten in ontvangst neemt en hen een drankje bereidt. Bij een ongelukje met rode wijn, koffie, enz. hoeft er geen paniek te zijn, een eenvoudige droge doek neemt de restanten dadelijk weg zonder onuitwisbare sporen tot gevolg.

Heb je jou comfortabele zetel een tijdje niet gebruikt en ligt deze vol bladeren en stof. Of heeft de kat van de buren toevallig met vuile pootjes een nieuw opstapje gevonden om makkelijk over de tuinmuur te klimmen. Geen probleem. Eerst even met een droge doek of propere zachte borstel het grof vuil verwijderen, eventueel met een propere doek en zuiver water reinigen en klaar om weer in jou comfortabele zetel plaats te nemen.

Krijg je het toch niet dadelijk helemaal netjes of heeft een overvliegende vogel zijn sporen achter gelaten, geen probleem. Als bovenstaande handeling niet volstaat om het geheel weer “spik-en-span” te krijgen lukt het zeker met de Tex’Aktiv Clean.

Om de kwaliteiten van de stoffering op lange termijn te behouden volstaat het om de lounge sets één à twee keer per jaar te behandelen met Tex’Aktiv Guard, een textiel impregneermiddel.

Door je lounge-set als een goede huisvader zoals hierboven beschreven op een eenvoudige manier te verzorgen, kan je jarenlang zorgeloos genieten.

En wil je toch eens iets nieuws, een andere opstelling kan je eenvoudig verwezenlijken met het modulaire systeem. De hoezen van de modules kunnen snel verwijderd worden en vervangen worden door een cover in een andere kleur, zodat je de sfeer van je buitenruimte eenvoudig en makkelijk kan aanpassen met behoud van kwaliteit van het basisproduct.

Nog vragen?

Maak dan een vrijblijvende afspraak! Zo kunnen we al jouw vragen beantwoorden of  helpen jouw perfecte IKONO samen te stellen.