Persbericht 

Een permanent vakantiegevoel

Een nieuwe trend is herboren 

Een betonnen kuip met daarin verfrissend water om in te dobberen! Zo simpel is het: meer hebben we niet nodig om een hemels vakantiegevoel te krijgen. De trend om dit te realiseren door middel van een Plunge Pool heeft dan ook vaste voet aan grond gekregen in België door het iniatief van Project ©.  “Eenvoud is het idee, de uitwerking iets complexer… maar dat is onze zorg!”, aldus Ivan, medezaakvoerder van Project ©, “Wij pikten het idee op bij de zoektocht naar de invulling van onze eigen tuin. In Australië is er een ruime markt in deze producten en we zagen nogal snel in dat we door dit concept op de Belgische markt te brengen, ook andere mensen kunnen laten meegenieten van onze ontwikkeling en zoektocht.”

“Tuinen worden compacter, ruimtegebruik schaarser en mensen willen steeds minder tijd om onderhoud uit te voeren in hun tuin.”
vult Ann – medezaakvoerder en echtgenoot van Ivan – aan.

 

Door onze ervaring als projectmanagers zijn wij in staat om een dergelijk project goed te coördineren en uit te voeren. Wij willen een one-stop store zijn. Een Plunge Pool installeren mag enkel maar genot opleveren, laat de rest maar aan ons over. Onze missie is om U te ontzorgen.”

Om de inrichting van uw tuin volledig af te werken is Project © een partnership aangegaan met IKONO outdoor.  Als eerste bieden zij het modulaire buitenmeubilair aan buiten het Duitstalig taalgebied. Ivan verduidelijkt: “Meubilair mag hier letterlijk genomen worden: het zitcomfort is memorabel en bovendien is het onderhoudsvrij en zeer duurzaam. Het meubilair is sneldrogend en de hitte heeft geen impact op het meubilair dankzij zijn warmte afvoerende stoffering.” Dit meubilair kan uiteraard ook los van een Plunge Pool gebruikt worden en is bovendien uitermate geschikt voor evenementen, beurzen, horeca en zelfs wellness!

Wens je vrijblijvende informatie?

Interesse? Plunge Pool en het Ikono Outdoor meubilair zijn te ontdekken in de demotuin te Bornem, Leopoldstraat 23. Neem gerust contact met ons op.e contactpagina.