Wat een beleving

 IKONO outdoor 

Ervaar de luxe beleving van IKONO 

De Liberty Outdoor-collectie van IKONO garandeert 365 dagen per jaar het hoogste zitcomfort in de open lucht.

Of het nu gaat om relaxmeubels voor de wellness- en spa-ruimte, als blikvanger op beurzen en evenementen of over het algemeen als een buitenlounge in de buitenruimte. Liberty maakt zijn belofte waar – absolute vrijheid.

Bestaande uit een selectie van individuele modules, kan het innovatieve lounge-meubilair telkens opnieuw worden uitgevonden. Dankzij een gepatenteerd verbindingssysteem kunt u elke installatie van de modules zo vaak wijzigen als u wilt, en het hele jaar door een buitenruimte op maat maken. Liberty Outdoor biedt ronde en hoekige zitelementen, armleuningen en rugleuningen in verschillende hoogtes en breedtes.

Onze meubelcollectie vervaagt de grenzen tussen binnen- en buitenruimtes, door puristisch design te combineren met uitstekende kwaliteit en comfort.

Heb je interesse?

Maak dan een vrijblijvende afspraak. Zo kunnen we samen zien welke mogelijkheden er zijn om jouw ideale Plunge Pool te realiseren.

Oneindig veel kleur

De gevarieerde stoffenkeuze met maximaal 200 kleurvariaties, overtuigt vooral door eenvoudige, heldere en tijdloze kleuren. Alle stoffen uit de outdoorcollectie zijn bestand tegen UV-stralen, ondoordringbaar voor water en vuilafstotend. Het lotusbloesemeffect maakt het gemakkelijk om vloeistoffen af ​​te parelen. Dankzij het een specifiek systeem van hoezen ontwikkeld voor deze meubellijn kunnen destoffen gemakkelijk worden veranderd en vervangen door covers in een andere kleur.

Naast alle modules bieden wij accessoires die speciaal voor het assortiment zijn geproduceerd, in de vorm van dienbladen, kussens in verschillende maten en hoekelementen met of zonder bevestigbare bijzettafel.

Comfort dat tegen een stootje kan

Onze IKONO Parasol-modules kunnen worden gebruikt als afzonderlijke stukken of in combinatie met onze andere lounge-elementen. Trouw aan het concept van modulair ontwerp, kan deze module overal worden geplaatst om de perfecte aanvulling te bieden op uw IKONO buitenlounge.

Alle IKONO meubelstoffen zijn waterafstotend volgens hoge normen. Op lange termijn, met name in de commerciële sector, is de extra bescherming door een winterbeschermingshoes echter de moeite waard.

Maar wat het product echt doet schitteren, is het uitstekende comfort.

Creëer de meest comfortable buitenruimte, maak een leefruimte in de gezonde buitenlucht met IKONO.