Plunge Pool onderhoud 

Duik altijd in een propere Plunge Pool

Plons in een propere Plunge Pool

Het water van je Plunge Pool het hele jaar door proper en helder houden, klinkt moeilijker dan het is. Want jouw vrije tijd dient natuurlijk om zoveel mogelijk te genieten!

Een van de grote voordelen van de Plunge Pool is dat het weinig moeite kost om hem te onderhouden. Door zijn beperkte afmeting van 2,8 meter doorsnede, is ook de schoonmaaktijd beperkt.

 

Onderhoudssysteem van de Plunge Pool

De basisuitrusting van je Plunge Pool omvat standaard een pomp en een zandfilter. In de kuip zijn de nodige vast aan- en afvoerpunten voorzien om de waterbehandeling te sturen. In een technische ruimte wordt een pompinstallatie geplaatst die voorzien is van een zandfilter en naar eigen keuze uitgebreid kan worden met verschillende extra’s. Afhankelijk van jouw wensen helpen wij je de juiste keuze te maken en we leveren jouw gepersonaliseerde Plunge Pool sowieso gebruiksklaar af.

Extra technieken

Extra technieken die we aanraden zijn zoutelectrolyse en PH-beheersing. Door gebruik van zoutelektrolyse verzekeren we eenvoudig een optimale waterkwaliteit met een minimum aan chemicaliën en kan je genieten van de therapeutische werking van een zoutwaterbad. Een goede PH-waarde van het water is dan weer erg belangrijk voor een aangenaam zwemgevoel. Die waarde kan manueel gemeten worden, maar voor zorgeloos genot is ook automatisch PH-sturing mogelijk.

Heb je interesse?

We bekijken welke mogelijkheden het beste bij jou passen, zodat hij maximaal kan genieten van je Plunge Pool, met een minimum aan onderhoud.