Lente in aantocht …

 Plunge Pool 

Met de lente in aantocht … plannen we de zomer

Wil je deze zomer in een  luxueuze comfortabele omgeving genieten van uw weinige echte vrije tijd. Wil je het genot van een Plunge Pool opnemen in jou way of life om deze ongeremd te kunnen gebruiken wanneer je wil, hoe vaak je wil!

Wil je op een comfortabele/luxueuze manier te genieten van het buitenleven en jezelf en je vrienden entourage graag entertainen met food & drinks, mindfullness, relaxatie. 

Wil je bewust kiezen voor een woning met buitenruimte met weinig onderhoud waarbij de kwaliteit van de ruimte hoger staat aangeschreven dan kwantiteit. 

Heb je een ruime landschapstuin of een kleine stadstuin je kan in beide gevallen kiezen voor een tuin met een functionele invulling.   

Tijdig plannen om te onthaasten

Om op een zwoele zomeravond te kunnen genieten van een frisse duik in je eigen Plunge Pool moet je tijdig starten met plannen.

Heb je al een idee over de plaats in je tuin waar je deze plek van ontspanning wil inrichten? Wij bekijken graag samen met jou de plaatsingsmogelijkheden in functie van bereikbaarheid voor de installatie van de Plunge Pool, maar tevens voor het gebruik  en beperken van het onderhoud na installatie.

Bepalen van het afwerking- en installatieniveau

Bij de beslissing tot plaatsing van een Plunge Pool zijn er ook wel wat keuzes te maken, 

  • uitvoering in beton of glasmozaïek
  • vrijstaande plaatsing of aansluitend bij een dek
  • voorzien van een volledig geautomatiseerde installatie
  • voorzien van een zitelement
  • graag warm water ?
  • … 

heel wat vragen en beslissingen waar we u graag bijstaan voor het bepalen van de gewenste uitrustingsniveau.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vorm geven aan je buitenruimte

Via projectmanagement willen wij u als klant ondersteunen en ontzorgen bij het integreren van een Plunge Pool al dan niet in combinatie met outdoor meubilair van IKONO in uw manier van leven.

 De focus ligt op projecten rond de Plunge Pool. Hiernaast zal Project Copyright de mogelijkheid bieden om een totaalproject voor inrichting van de buitenruimte te ondersteunen.

Ben je overtuigd?

Neem dan zeker contact op dan bekijken we de mogelijkheden om ook jou tuin binnenkort met een Plunge Pool uit te rusten.