Verkoop TOONTUINMODELLEN 

Wij gaan verhuizen en verkopen onze huidige toontuinmodellen met mooie kortingen

Uitverkoop toontuinmodellen.

Binnenkort verhuizen wij naar een nieuwe locatie en verkopen daarom onze huidige toonmodellen met toebehoren aan mooie kortingen.

In deze Covid en corona tijden wordt een gezellige buitenruimte steeds belangrijker. Steeds meer mensen breiden hun woonruimte uit naar buiten en maken daar nu zelfs het hele jaar gebruik van. Of het nu in de tuin, op het terras of op het balkon is: het IKONO outdoor meubilair brengt het hoogste niveau van comfort naar de buitenomgeving.

 

Het soort gevoelens van leven en welzijn die tot nu toe alleen door binnenmeubilair konden worden geleverd. Het innovatieve, modulaire systeem is flexibel en kan worden aangepast naar elke buitenomgeving. De hoogwaardige, waterafstotende bekledingen zorgen ook voor een aangenaam warm en geborgen gevoel dat anders alleen in binnenruimtes te vinden is.

Neem snel contact op en verneem welke modellen er onmiddellijk beschikbaar zijn, zo kan je de feestdagen comfortabel buiten doorbrengen.

Heb je interesse?

Neem dan snel contact op. Zo kunnen we samen zien welke mogelijkheden er zijn om jouw tuin of terras nog snel van een lounge set te voorzien.